Grafikai tervezés

Átfogó grafikai szolgáltatásokat nyújtunk helyileg Párkány (Štúrovo) és környékén, melynek eredménye a kreatív és professzionális grafika. A minőségi eredmény előfeltétele a jól előkészített grafikai anyag: bármilyen nyomtatni kívánt termékhez el tudjuk készíteni az egyedi és kreatív nyomdai anyagot, és az esetek többségében nyomtatjuk is azokat, legyen az névjegy szórólap, matricák, címkék, poszter/plakát, mappa/irattartó, katalógus, reklám banner. Nagy tapasztalattal rendelkezünk továbbá céges arculati elemek kidolgozásában, mint a logó a kidolgozott arculati útmutatóval, valamint a további arculati elemk kidolgozásban, mint a levélpapírok, borítékok, névjegy, aláírások, irattartók.

tvorba web stránok

Logó tervezésteljes céges arculattervezés

Keratív és egyedi céglogókat készítünk alapszintű használati útmutatóval, melyben meghatározzuk a logó színeit a különféle színterekben (RGB, CMYK, HEX, HSL), definiáljuk a megjelenési formáit, esetlegesen a használt betűtípusokat. Igény szerint készíthetünk komplett arculati kézikönyvet, melyben részletesen kidolgozásra kerül a logó és a teljes céges arculat szabályos és egységes használati módja a különféle arculati elemeken. Az általunk készített logó nagyon megfontolt terezési munka eredménye, melyben mindig elhelyezünk valami olyan egyediséget, kultúrát, melyek igazi értéket képviselnek, és egyedülálló megjelenést biztosít ezáltal a versenytársakkal szemben.

Logó tervezés
logo tervezés Párkány

Névjegy készítésgrafikai tervezés és kivitelezés

Céges arculatához illeszkedő professzionális névjegykártyákat tervezünk, és biztosítjuk azok minőségi anyagokra történő nyomtatását. A névjegy legfontosabb szerepe az alapvető céges és személyes kapcsolati elérhetőségek feltüntetése, mint a cégnév, telefonszám, email cím, weboldal,...

névjegy nyomtatás Párkány

Szórólap és katalógusgrafikai tervezés és nyomtatás felületkezeléssel

A grafikai tervezés és a nyomdai anyagok előkészítése terén szerzett sokéves tapasztalattal egyoldalas, kétoldalas és hajtogatott szórólapokat, prospektusokat készítünk. Egyes esetekben, mint pl. étlapok és itallapok készítésénél a magasabb sérülésvédelem miatt, vagy csak az elegánsabb megjelenés érdekében felületkezeljük (fóliázzuk vagy lamináljuk) azokat.

Szabadidős utaztatás

Nagyformátumú nyomtatványokrullup, kültéri banner, poszter, kirakatmatricák tervezése és nyomtatása

A nagyformátumú nyomtatványok előnye, hogy sokféle anyagra nyomtathatók, például poszterpapírra, vászonra, fóliára vagy akár PVC-re. Ez lehetővé teszi, hogy alkalmazzuk különböző környezetekben, például beltéri vagy kültéri használathoz. Megtervezzük és biztosítjuk a nagyméretű reklámanyagok mint például kirakatmatricák, molino bannerek, rollupok, plakátok / poszterek nyomtatását.

nagyformátumú nyomtatványok