Hogyan dolgozunk

A webfejlesztés folyamata 6 lépésben a webstepnél

 • I. Információs architektúra tervezése

  Ennek keretében át kell gondolni, hogy mi a website célja és célközössége, milyen információk és szolgáltatások kerülnek publikálásra az oldalon, és mindezt hogyan rendezzük el, hogy a látogató információfogyasztási igényeit kielégítsük. Ezek alapján készül el a Site Architektúra, mely magában foglalja az oldaltérképet és az egyes oldalak drótvázát - "wireframing"

 • II. Vizuális tervek elkészítése

  Az első lépésben elkészült tervek alapján a felhasználóközpontú tervezési szempontokat továbbra is szem előtt tartva elkészítjük az egyes oldalak és oldalakon belüli elemek grafikai tervét, azaz a webes arculatot - "visual design"

 • III. Weboldal készítés

  A jóváhagyott grafikai tervek alapján, a grafikai elemek tördelésével és a stíluslapok kidolgozásával weboldallá alakítjuk a vizuális terveket - "sitebuild". Elkészülnek a statikus oldalak, melyeket folyamatosan tesztelünk és javítunk, hogy böngésző- és eszköz független megjelenést biztosítsunk az oldalnak.

 • IV. Az oldal dinamikussá tétele

  a ws-admin implementációja

  Amennyiben szükségeltetik az oldal tartalmi elemeinek folyamatos karbantartása ( pl. termékmenedzselés webshopnál, felhasználókezelés,...) úgy elkerülhetetlen a ws-admin telepítése, amihez szükséges a statikus szerkezetek sablonokká (ún. temlate-ekké) alakítása, valamint adatbázis megtervezése.

 • V. Adminisztrációs felület testreszabása

  Telepítés után az igényeknek megfelelően alakítjuk ki az adminisztrációs felületet. Telepítjük a tartalom menedzseléséhez szükséges kívánt modulokat, és igény szerint személyreszabjuk szükség szerint továbbfejlesszük, bővítjük azokat.

 • VI. Tesztelés és betanítás

  A ws-admin sikeres konfigurálása után az adminisztrációs felület tesztelése következik. Felhasználói kézikönyvet készítünk, és betanítjuk annak használatára az arra illetékes személyeket. Tesztidőszak alatt esetlegesen felmerülő hibákat, igényeket orvosoljuk.

Hívás: +421 908 040 541 Üzenet: info@webstep.sk Facebook