Szolgáltatásaink

Alapvetően az alábbi három területen nyújtunk hatékony támogatást meglévő és új partnereink számára

weboldalak tervezése

Weboldalak tervezése

Teljeskörű támogatást nyújtunk weboldalak grafikai tervezésétől kezdve a kész oldalak böngésző - és eszközfüggetlen kialakításáig. Nagy figyelmet fordítunk a felhasználó központú tervezésre. A felhasználói élményt fokozandó webergonómiai szempontokat figyelembevéve felhasználóbarát, hatékony és üzleti szempontból sikeres weboldalakat hozunk létre.


webfejlesztés

Webfejlesztés

A modulárisan felépített WEBSTEP keretrendszer lehetőséget biztosít bármilyen web alapú rendszer fejlesztésére, legyen az tartalomkezelő rendszer, ügyviteli - vagy más adminisztratív munkákat támogató rendszer. Alapelvünk hogy tartalomkezelő rendszer (CMS) esetén magát a rendeszert és minden funkcióját is az ügyfél és a menedzselni kívánt oldal igényeihez alakítjuk.


keresőoptimalizálás

Consulting és SEO

Támogatást nyújtunk magasabb szintű keresőbarát beállításokhoz is: mind technikai, mind elméleti szinten, amik segítenek előnyösebb helyezést elérni a google keresőben. Segítünk a tartalom optimalizálásban: a releváns tartalomírásban, az oldal- és linképítésben. Amennyiben szükséges egy komolyabb "google tunning", segítünk a kulcsszótervezésben és kampányok kialakításában.