Csomagajánlataink

Csomagáraink tájékoztató jellegűek, mivel minden feladat egyedi megoldást igényel. A végső ár függ a megjelenítés típusától, a telepítendő modulok számától, valamint az egyedi fejlesztési igények komplexitásától.
Konkrét árajánlat igényléséhez lépjen velünk kapcsolatba!

webstep mini

WEBSTEP MINI

MINI csomagajánlatunk olyan cégek, magánszemélyek számára ajánlott, akik kisméretű prezentációs weboldalt szeretnének. Munkafolyamat konkurenciaelemzéssel kezdődik, majd a javaslattételek után az ügyféllel közösen megtaláljuk a helyes irányvonalat, hogy versenyképes megjelenéssel váljon elérhetővé a weben.
MINI csomag esetén a fejlesztési folyamat a hatlépéses modellünk harmadik pontjával véget ér.

  480€
webstep midi

WEBSTEP MIDI

MIDI csomagunk tartalmazza az összes MINI csomag által nyújotott szolgáltatást, kibővítve azt egy az oldalhoz igazított tartalomkezelő rendszerrel. Tehát a csomag tartalmazza webstep CMS telepítését és konfigurálását az igényeknek megfelelően. Ezáltal könnyen menedzselheti az egyes menüpontokat és a hozzá tartozó tartalmi elemeket. Cikkeket szerkeszthet, galériákat kezelhet, eseményeket tehet közzé. Mindezt egyszerűen.

  800€
webstep maxi

WEBSTEP MAXI

MAXI csomagunkat azok számára állítottuk össze, akik az alap tartalmi elemeken túl, komolyabb termékmenedzsmentet, kategóriakezelést, esetlegesen felhasználó és regisztrációkezelést vagy blogok üzemeltetést is szeretnének az oldalon, akár több nyelven. Főként portáljellegű vagy nagy termékválasztékú (pl. ingatlanirodák, országos szintű termékforgalmazók), forgalmas oldalak üzemeltetői veszik igénybe a MAXI csomag ajánlatát.
  1200€

webstep eshop

WEBSTEP ESHOP

E-SHOP csomagunk az online kereskedelmet lehetővé szolgáltatásokat tartalmazza, különféle fizetési és szállítási lehetőséget támogatva. Az adminisztratív munkákat (rendelések, vásárlók kezelése) az ügyfél igényeihez szabva felhasználóbarát felületen teheti meg. Webshopok esetében általában a MAXI csomag által nyújtott lehetőségek nagy részére szükség van, ezért a csomagajánlat mindazt tartalmazza.

  1650€