Szolgáltatásaink

Alapvetően az alábbi három területen nyújtunk hatékony támogatást meglévő és új partnereink számára

weboldalak tervezése

Weboldalak tervezése

Teljeskörű támogatást nyújtunk weboldalak grafikai tervezésétől kezdve a kész oldalak böngésző - és eszközfüggetlen kialakításáig. Nagy figyelmet fordítunk a felhasználó központú tervezésre; a felhasználói élményt fokozandó webergonómiai szempontokat figyelembevéve felhasználóbarát, hatékony és üzleti szempontból sikeres weboldalakat hozunk létre.


webfejlesztés

Webfejlesztés

A webstep keretrendszer és a modulárisan felépített CMS lehetőséget biztosít bárminemű web alapú rendszer fejlesztésére, legyen az tartalomkezelő rendszer, ügyviteli - vagy más adminisztratív munkákat támogató rendszer. Alapelvünk hogy tartalomkezelő rendszer (CMS) esetén magát a rendeszert is az ügyfél és a menedzselni kívánt oldal igényeihez mérten alakítjuk.


keresőoptimalizálás

Consulting és SEO

Oldalaink keresőbarát verzióban kerülnek átadásra. Esetenként (régebbi és/vagy nem általunk készített oldal vagy növekvő konkurencia miatt) azonban előfordulhat, hogy szükségeltetik egy komolyabb "google tunning". Ezesetben online marketing támogatást nyújtunk, segítünk a kulcsszótervezésben, kampányok kialakításában és az ehhez szükséges releváns tartalomírásban.